Τρόποι Αποστολής

Τα δέματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή. Για τυχόν διαφορά ο αγοραστής οφείλει να ειδοποιήσει εγγράφως ή ηλεκτρονικώς την εταιρεία εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά την προθεσμία αυτή θεωρείται ότι ο αγοραστής αποδέχεται την ποσότητα, ποιότητα, και τιμή των εμπορευμάτων. Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Παραλαβή από το κατάστημα

Πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβή από το κατάστημα μας. Με τον τρόπο αυτό γλυτώνετε τα μεταφορικά έξοδα.

Αποστολή μέσω SPEEDEX Courier

Αττική

Το κόστος καθορίζεται ως εξής: Έως τα 2 κιλά η χρέωση είναι 4.90€ και ανά κιλό προσαυξάνεται κατά 1.90€. Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν από τα 50€ και άνω. Το κόστος της αντικαταβολής ορίζεται στα 3.80€.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Το κόστος καθορίζεται ως εξής: Έως τα 2 κιλά η χρέωση είναι 9.80€ και ανά κιλό προσαυξάνεται κατά 2.50€.

Νησιωτική Ελλάδα

Το κόστος καθορίζεται ως εξής: Έως τα 2 κιλά η χρέωση είναι 10.10€ και ανά κιλό προσαυξάνεται κατά 3.50€.

Αποστολή μέσω Μεταφορικής Εταιρίας

Τα προϊόντα τα λαμβάνετε στη διεύθυνση που δηλώσατε μέσω εταιρείας Μεταφορών. Η παραγγελία σας παραδίδεται συνήθως από 1-7 εργάσιμες ημέρες, κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία. Προτιμάται συνήθως για μεγάλου όγκου προϊόντα (πχ καβαλέτα, τελάρα κλπ).

Οι χρεώσεις ποικίλλουν στις Μεταφορικές εταιρείες , ανάλογα με τον όγκο του δέματος, το βάρος, την περιοχή που θα σταλεί κλπ. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας το συντομότερο για το ποσό των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Δωρεάν Αποστολή

Η αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (όχι τηλεφωνικές, email, φαξ) άνω των 50€ και βάρος (πραγματικό & ογκομετρικό) μικρότερο των 3 κιλών, γίνεται δωρεάν εντός Αττικής.

Παραγγελίες κάτω των 50€ ή άνω των 3 κιλών (πραγματικό & ογκομετρικό) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, το ύψος των οποίων προσδιορίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.